Zdravíme všechny naše čtenáře a přátele.


      Již několikrát jsme prohlašovali, že s příspěvky do blogu končíme. Stejně tak jsme nikdy tento slib nedodrželi. Až nyní je naše rozhodnutí definitivní. Tohle je náš poslední mini příspěvek.


      Sluší se poděkovat vám, našim čtenářům a snad můžeme říct i přátelům, za několikaletou přízeň  a shovívavost s našimi neumělými články. A tak vám všem srdečně děkujeme za letitou přízeň. Na nás jako autory s klidným svědomím zapomeňte, ale pamatujte, že je tady památka, která si zaslouží pozornost současníků i dalších generací. Prosíme vás, šiřte mezi svými blízkými a známými povědomí o památném místě, klášteru sv. Dobrotivé.
 

 Velmi chceme poděkovat našemu spolupracovníkovi a příteli, panu V.H. (Vladimíru Hrochovi).
Bez jeho pomoci a podpory by náš blog nemohl vycházet. Přesto, že provozuje svůj blog pod názvem BRDOLOG, vždy si našel čas  na především odbornou pomoc. Ještě jednou Vám, pane Hochu, za Vaši pomoc a přátelství upřímně děkujeme a přejeme Vám úspěch v propagaci a poznávání Brd. Srdečně Vám děkujeme za pomoc. 
      
                               Krásné jaro, pohodu a pevné zdraví přejí už bývalí autoři
 

V.M.S. + V.H.

...................................................................................


P.S. Stránka blogu (http://kostelsvbenigny2.blogspot.com) bude ještě nějakou dobu (několik měsíců?) funkční. Jejím obsahem bude ale jen program bohoslužeb v měsíci a popřípadě oznámení o pořádání kulturních akcí v zaječovském kostele.








************************************************************************************************



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Červenec

Prosinec

Červen