Leden


Naši milí přátelé,

        především nám dovolte ještě jednou Vám popřát do r. 2023 především Boží požehnání, zdraví a spokojenost, úspěch ve vaší práci, zdravou a spokojenou rodinu a k tomu ještě život v klidné a krásné zemi.
       Rok 2022 patří už definitivně historii a tak přinášíme ohlédnutí za jeho posledním měsícem. Zajímavá byla 3. adventní mše. Protože začínala později než obvykle, P. Juan ji pojal jako jakýsi náznak vigilie a tak se v kostele nechaly svítit jen svíce a nerozsvěceli jsme hlavní osvětlení. Atmosféra byla byla opravdu kouzelná, ale nepříliš vhodná pro fotografování, přesto jsme se pokusili zachytit ji i pro vás. Výsledek posuďte sami a děkujeme za shovívavost.






 Velkou událostí byl po dlouhé době adventní koncert, v provedení smíšeného pěveckého sboru "BONBON" z Berouna pod vedením paní Mgr. Bohumily Vokáčové.  Koncert byl jako už tradičně skvělý a kostel zaplněný vděčnými diváky, odměnil účinkující dlouhým potleskem.












      Vánoční mše je slavena vždy se zpožděním. Klasické půlnoční v našem kostele se asi nikdy nedočkáme, ale i tak má trochu opožděná a "odpolední půlnoční" svůj půvab. Snad něco napoví několik přiložených fotografií.










      Rok 2023 zahajujeme tradičně Českou mší vánoční Jakuba Jana Ryby, v provedení smíšeného pěveckého sboru z Plzeňska a Rokycanska. Zveme všechny kteří chtějí a mohou se zúčastnit.



                                               Program bohoslužeb v lednu 2023:


                                                        
                                                                 Na závěr....




      Poslední příspěvek vytvořený roku 2022 pro první měsíc roku dalšího je u konce. Snad se i v tomto roce najdou události hodné zveřejnění a budeme se občas na stránkách blogu na dálku setkávat.


                                      Za pozornost děkují a na shledanou se těší autoři:

     V.M.S. + V.H. 


*********************************************************************************


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Červenec

Prosinec

Červen